Driftsspecifikationer og forholdsregler for elektriske hamre og elektriske boremaskiner i elektrisk værktøj

DetLithium elektrisk hammer 26mmZhl-26/zhl2-26v på det elektriske værktøj har et hammerrør, der er drejeligt understøttet i huset, hammerrøret kan drives i rotation gennem et transmissionsgear på en transmissionsanordning, som er anbragt på hammerrøret, og har en hammerrør anbragt i hammerrøret.Slagmekanismen har et stempel, der kan køres ind i et frem- og tilbagegående slag og har en arbejdstypeomskifter til arbejdstyperne "hammerboring" og "mejsling", arbejdstypeskifterkontakten har en manuel Betjeningsskifteknap og en skiftemekanisme forbundet til skifteknappen, som kobler hammerrøret til transmissionsgearet i den indstillede stilling af skifteknappen "hammerboring" og hammerrøret i indstillet stilling "boring" Ikke-rullbar fiksering i huset, kendetegnet ved, at koblingsmekanismen har en koblingsring, der kan fastgøres på hammerrøret uden relativ rulning og aksialt forskydelig, idet koblingsringen på sin yderside modsat hammerrøret har mindst en radial låseknast, som er designet til at: på den ene side, indgribe formlåsende i omkredsretningen i mindst én aksial rille fastgjort til transmissionstandhjulet og på den anden side formlåsende i omkredsretningen Fitttrænger let ind i de aksiale tænder, der er fastgjort til huset.

Driftsstandard:
partner-11
Selvbeskyttelse ved brug af borehammer

1. Forfatteren bør bære briller for at beskytte øjnene og bære en maske, når han arbejder med ansigtet opad.

2. Bær ørepropper, når du arbejder i længere tid for at reducere støjpåvirkningen.

3. Efter at have arbejdet i lang tid er boret i en varm tilstand, og du skal være opmærksom på at brænde huden, når du udskifter den.

4. Ved arbejde skal sidehåndtaget bruges og betjenes med begge hænder, så armen kan blive forstuvet af reaktionskraften, når rotoren er blokeret.

5. Når du arbejder på en stige eller arbejder på et højt sted, bør du gøre et godt stykke arbejde med at falde fra et højt sted, og stigen skal støttes af folk på jorden.

Bemærkninger:

1. Bekræft, om strømforsyningen, der er tilsluttet stedet, stemmer overens med typeskiltet på den elektriske hammer, og om der er tilsluttet en lækagebeskytter.

2. Boret og holderen skal være tilpasset og korrekt installeret.

3. Når du borer i vægge, lofter og gulve, bør du først kvittere for, om der er kabler eller rør nedgravet.

4. Når du arbejder i højden, skal du være opmærksom på sikkerheden af ​​genstande og fodgængere nedenfor, og opsætte advarselssymboler.

5. Bekræft, om kontakten på den elektriske borehammer er afbrudt.Hvis strømafbryderen er tændt, vil el-værktøjet rulle uventet, når stikket sættes i stikkontakten, hvilket kan medføre personalerisici.

6. Hvis arbejdspladsen er langt væk fra strømforsyningen, når kablet skal forlænges, bør det udnytte kapaciteten og installere et kvalificeret forlængerkabel.Hvis forlængerledningen går gennem fortovet, skal det hæves, eller kablet skal være knust og beskadiget.

Når du bruger en hammerboremaskine, er operatøren forpligtet til at arbejde i nøje overensstemmelse med hammerborets driftsprocedurer, og samtidig skal han være opmærksom på nogle driftsmæssige forholdsregler for at fungere nøjagtigt.


Indlægstid: 17. februar 2023